Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

3iuka erstatter Godfisk

Vi endrer utseende, men er fortsatt nettstedet for gode sjømatretter som er enkle å tilberede. Vi skal gjøre det enda lettere å sette fisk på menyen hjemme. 

Wrap
Foto: Uniform

3iuka skal øke unges lyst til å spise mer sjømat. Ved å vise hvor enkelt, godt og hvor store variasjonsmuligheter sjømat gir, skal 3iuka gi en positiv påminnelse om å velge sjømat oftere. 

Norske myndigheter er bekymret for sjømatkonsumet blant unge. Spesielt de under 34 år spiser fisk sjeldnere enn de bør. Fisk har dokumenterte helseeffekter, og det er anbefalt at du spiser det tre ganger i uka. De aller fleste av oss er klar over det, vi vet veldig godt at det er bra for kroppen å spise fisk.

I en travel hverdag er det likevel mange som velger kyllingen eller kjøttdeigen i kjøledisken. Sånn behøver det ikke å være, for sjømat er både lett tilgjengelig og enkelt å tilberede.

Vi vil gjøre det enda lettere å sette sjømat på menyen, enten du skal haste på trening, har fem minutter i butikken etter henting i barnehagen, skal invitere på vennefest eller lage en god middag til kjæresten i helgen. 

De fleste av oss har fem-seks retter i repertoaret, med noen variasjoner til. Kanskje er du en av dem som har lyst til å utvide horisonten din på sjømat, men synes det virker som om rettene er vanskelige å lage? De er ikke det! På 3iuka.no vil du finne oppskrifter som inspirerer og som du garantert får til. 

Vi viser deg hvordan du lager gode fiskeretter hjemme på kjøkkenbenken, uten at du trenger å være en mesterkokk. Alle skal finne en sjømatrett som de liker på 3uka.no. Vi lover å fortsette å gi deg masse inspirasjon til hverdag og fest.

Med ingredienser som alle kan få tak i, kan du 3 ganger i uka sette en rask og sunn middag på bordet, legge en god sjømatpakke i sekken eller servere kveldsmat med sunn schwung. Helt enkelt.