Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

3 tips til å bytte ut pølser på tur

Havner pølsene automatisk i tursekken? Vi viser deg hvordan du kan bytte dem ut med superenkle fiskeretter på bålet eller turgrillen. 

Turmat
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ketchupen kan fortsatt bli med, men hva med å putte fisk i sekken i stedet for pølser? Det er nemlig like enkelt å tilberede.

Få barna med på å lage maten, og vi lover deg at det går superraskt å steke både torsk og laks på bålet. Gjør du noe klart hjemme før turen starter, går det enda raskere. 

Her er tre supre alternativer til pølser på bålet:   

1. Alle elsker havets skattekiste. Den gjør seg på grillen om sommeren, men du kan også legge den på bålet eller turgrillen.  

2. Fiskekaker er det perfekte turfølget. Varm dem på bålet eller grillen, og legg i wraps eller lompe med ketchup. Garantert suksess!  

3. Sjømat på pinne er like stas som pølse på pinne. Få med deg barna og lag et grillspyd med laks, torsk og fargerike grønnsaker. Det tar like kort tid på bålet som en pølsepinne. 

PS: Vil du gjøre det skikkelig enkelt, er ekspress fiskesuppe et godt tips. Den gjør du nemlig ferdig hjemme på kjøkkenbenken og har på termosen.