Smakfull sjømatsuppe på kalde dager

Smakfull sjømatsuppe på kalde dager

En suppe med rike smaker, fersk sjømat og mange viktige næringsstoffer, er et deilig måltid for både profesjonelle skiløpere og turgåere. Marit Bjørgen deler sin beste suppeoppskrift med oss.

For langrennsløpere og andre vintersportsutøvere er naturligvis vinteren hektisk. I langrennssesongen er utøverne stadig på reise til forskjellige steder i verden for å konkurrere. Og det gjelder å holde seg frisk og sunn for å holde toppformen ved like. Hva passer vel da bedre enn å spise sunne og næringsrike fiskemåltider?

Når Marit Bjørgen samler lagvenninnene til middag, står det gjerne fisk på menyen. Etter lange og harde treningsøkter i kaldt vær, er det godt å varme kroppen og smaksløkene med en deilig sjømatsuppe. Marits favorittsuppe kombinerer de beste råvarene fra våre nære havområder, med spreke grønnsaker fra det asiatiske kjøkkenet. Den er også enkel å tilberede. Resultatet blir en suppe full av smak, sunnhet og varme. I tillegg er det utrolig sosialt å samle venner rundt en stor og varm suppegryte, etter en lang skitur i kaldt og deilig vintervær. Og skulle du få litt suppe til overs, kan den bli en perfekt lunsj på neste skitur.

Her finner du oppskriften på Marits sjømatsuppe.

Flere av Marits fiskefavoritter finner du her: Marit Bjørgens sjømat