Sunt, godt og helt rått

Sunt, godt og helt rått

For å bli rå i skisporet, er det viktig med sunn, god og næringsrik mat. Derfor finner Marit Bjørgen toppformen med helt rå sjømat på middagstallerkenen.

Sushi er en rett som blir mer og mer populær her i landet. Med lekker rå fisk som hovedingrediens appellerer den japanske retten til alle sansene. Delikate biter av laks, torsk, kveite og andre fiskeslag er en opplevelse for både øyet og smaksløkene. Med verdens beste råvarer i våre nære hav- og kystområder, og gode tilberedningstips importert fra Japan, er den sunne og spennende retten lett å like og lage for fiskeelskende nordmenn.

Marit Bjørgen har også fått smaken på den rå og lekre retten. Sammen med venninnene på det norske skilandslaget, har hun gått på sushikurs og lært seg de enkle og morsomme knepene som skal til for å tilberede maki sushi, nigiri sushi og sashimi. Skijentene presterer ikke bare i skiløypene. Med sterk vilje, mye latter og deilige råvarer greier de også å trylle fram sushi som smaker gull.

Gjør som skijentene og lær deg å lag sushi. Inviter venner med på kurs eller prøv deg fram. Her finner du Marit Bjørgens sushioppskrift. Sushi er godt for hjertet og humøret, og smaker spesielt bra når den lages og spises med gode venner. Sunt, rått og godt, til hverdags og til fest.