Bacalao

Bacalao

Dette er oppskriften på tomatbasert bacalaogryte på norsk vis. Bacalao passer godt hvis du skal ha mange gjester på besøk, siden den er så enkel å lage i store mengder.

Gi din vurdering 1 5 3,62936951048953

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær klippfisk i biter på 3-4 cm. 

  • Skjær potet, løk og paprika i skiver, og finhakk chili.

  • Varm opp olje i en kasserolle.

  • Legg klippfisk, potet, løk, paprika, chili og hermetiske tomater lagvis i kasserollen.

  • Rør ut tomatpureen i vann og hell den i kasserollen.

  • Kok opp, og la stå og småkoke på svak varme ca. 1 time, gjerne lenger. Rist den lett på kasserollen av og til, men ikke rør i bacalaoen.

Server bacalaoen med brød ved siden av.