Blåskjell i kokosmelk og karri

Blåskjell i kokosmelk og karri

Når du legger blåskjell på grillen kan du variere smaken i ulike retninger. I denne oppskriften er retningen øst, med asiatiske smaker av kokosmelk og karri.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 4,22222

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skrubb blåskjellene og bruk de som er lukket eller lukker seg når du gir dem et lite kakk.

  • Fordel skjellene på foliearkene, dersom du ikke har tykk grillfolie kan du bruke to ark aluminiumsfolie per pakke.

  • Rør sammen kokosmelk, curry paste og finhakket persille. 

  • Fordel sausen over blåskjellene og pakk foliene godt sammen.

  • Sett pakkene på grillen med skjøten opp og grill til skjellene åpner seg, 10-12 minutter.

Spis skjellene rett fra pakken og server med brød ved siden av.

Tips: Du kan også pakke alle skjellene i en stor foliepakke. Beregn da omtrent dobbelt så lang tid.