Klippfisk og grønnsaker i form

Klippfisk og grønnsaker i form

En ildfast form i stekeovnen fylt med klippfisk og grønnsaker lokker både venner og familie til bords. Den særegne smaken av frisk koriander gjør denne oppskriften smaksrik.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 4

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær klippfisk i serveringsstykker.

  • Skrell potet, og skjær potet, løk, paprika, og tomat i skiver. Finhakk koriander.

  • Legg klippfisk, potet, løk, paprika, tomat og koriander lagvis i en smurt ildfast form.

  • Drypp over olivenolje og stek i stekeovnen i ca. 40 minutter.

  • Kok egg til det er hardkokt, ca. 10 minutter, og del i skiver.

  • Skjær hvitløk i tynne skiver, og stek dem gylne og sprø i litt olivenolje.

Server formen med egg, sprøstekt hvitløk og sorte oliven over.