Foto: Eva Brænd
Klippfisk på grillen
Marinert klippfisk er fantastisk grillmat. Denne oppskriften har mye god smak, men er fortsatt veldig enkel. Ny grillopplevelse med en tradisjonsrik råvare!
Fremgangsmåte
-
Skjær klippfisken i serveringsstykker.
-
Finhakk chili, bland den sammen med de andre ingrediensene til marinaden.
-
Hell marinaden over klippfisken, og la den marinere i 3-4 timer.
-
Legg klippfisken i en dobbel grillrist og stek den på varm grill i 3-4 minutter på hver side.
Mango- og avokadosalat
-
Skjær mango, avokado og rødløk i små terninger, og finhakk chili og persille.
-
Riv skall av lime, og press saften av lime og appelsin.
-
Bland mango, avokado, rødløk, chili og persille med olivenolje, og hell over limesaft og appelsinsaft.
-
Dryss revet skall av lime på toppen av salaten og smak til med salt og pepper.
- Server klippfisk med mango- og avokadosalat og brød ved siden av.