Krydret klippfisk- og blåskjellgryte

Krydret klippfisk- og blåskjellgryte

En gryte med klippfisk og blåskjell er en spennende kombinasjon. Dette er den perfekte oppskriften når du vil servere god mat på kort tid til venner på besøk. 

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 2,8

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær klippfisken i 4 cm store biter.

  • Skrubb blåskjellene og kontroller at de er tett lukket eller lukker seg når du kakker på dem.

  • Kast skjell som ikke lukker seg.

  • Finhakk sjalottløk, chili og sitrongress, og surr i olivenolje i en stor kasserolle. 

  • Tilsett kremfløte og hvitvin, og gi det hele et oppkok. 

  • Legg i slippfisk og blåskjell, damp under lokk til klippfisken er mør og blåskjellene har åpnet seg, ca. 4 minutter. 

Server gryten med brød ved siden av.