Moqueca med klippfisk

Moqueca med klippfisk

Moqueca er en tradisjonell brasiliansk sjømatgryte, og dette er en oppskrift fra Salvador. Klippfisk, papaya og kokosmelk gir deg en ny sjømatopplevelse!

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3,2

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær klippfisk i serveringsstykker.

  • Skjær papaya og paprika i terninger.

  • Del cherrytomat i to, grovhakk løk, og finhakk vårløk. 

  • Bland papaya og alle grønnsakene godt sammen og del i to like store deler.

  • Ha ene halvparten i en kasserolle sammen med olivenolje og kokosmelk.

  • Kok under stadig omrøring i 15 minutter. Det skal tykne litt.

  • Tilsett resten av grønnsakene og klippfisk, og kok videre på svak varme i ca. 15 minutter uten å røre.

  • Smak til med salt.

Server gryten med kokt ris.