Kongekrabbe med potetsalat og potetaïoli

Kongekrabbe med potetsalat og potetaïoli

Kokte kongekrabbenbein er fantastisk god mat og med godt tilbehør kan det bare bli bedre. I denne oppskriften serverer du hjemmelaget potetsalat og potetaïoli.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,16666666666667

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat

Potetaïoli

Serveres med

Framgangsmåte

  • Del krabbebeinene i mindre stykker og klipp opp skallet på den ene langsiden.

Potetsalat

  • Skrell og kok potet.

  • Del potetene i mindre biter, og vend i olivenolje og finhakket dill.

Potetaïoli

  • Skrell og kok potet.

  • Mos potetene og rør dem sammen med presset hvitløk, majones og lettrømme. 

  • Smak til med salt.

Server kongekrabben med potetsalat, potetaïoli, salat og limebåter ved siden av.