Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
30-40 min

Krabbeklør med spaghetti

Imponer med denne spesielle oppskriften neste gang du skal ha pasta. Krabbeklør og gode smaker er perfekt til spaghetti.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Bank krabbeklørne lett. 

  • Kok spaghetti etter anvisning på pakken, men kort ned koketiden med et par miniutter. 

  • Finhakk hvitløk og sjalottløk, og stek i en stekepanne med smør. 

  • Tilsett fiskebuljong og hvitvin, og la det koke inn til det halve. 

  • Smak til sausen med saften av lime og litt pepper. 

  • Hell kokevannet av spaghettien, ha i sausen og la småkoke i 2-3 minutter. 

  • Vend krabbeklørne inn i spaghettien og varm forsiktig.

Server spaghettien med persille drysset over.

Tips: Det kan være lurt å ha skalldyrsbestikk tilgjengelig.