Krabbesalat

Krabbesalat

Salat er et lett måltid hvor kun fantasien setter grenser for smakskombinasjonene. I denne oppskriften har vi brukt krabbe, couscous og cashewnøtter.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering

Ingredienser

Antall porsjoner

Dressing

Serveres med

Framgangsmåte

  • Kok opp vann, hell det over couscousgrynene og la dem svelle i ca. 5 minutter. 

  • Rør inn smør og olje, og smak til med salt og pepper. 

  • Finhakk paprika og rør inn i couscousen sammen med krabbekjøttet.

Dressing

  • Press saften og riv skall av sitron og lime, og finhakk ingefær. 

  • Pisk sammen ingrediensene til dressingen og rør inn halvparten i couscous- og krabbeblandingen.

Tilbehør

  • Rist cashewnøtter på tørr stekepanne. 

  • Riv crispisalaten, og bland med småbladet salat og resten av dressingen. 

  • Ha couscousen og salaten på et serveringsfat.

Server salaten med cashewnøtter drysset over, og med brød ved siden av.