Lasagne med krabbe
Lasagne er en italiensk rett med pastaplater som passer til hele familien. Prøv denne nydelige oppskriften med krabbekjøtt, spinat, løk og tomater.
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 170 °C.
Ta krabbekjøttet ut av skallet.
Tin spinat og klem ut så mye væske som mulig.
Grovhakk løk, fres myk i olje og avkjøl.
Bland spinat og løk sammen med krabbekjøttet.
Skjær tomat i skiver.
Hvit saus
Smelt smør i en kasserolle.
Rør inn hvetemel og spe med cirka en tredel av melken.
Rør godt og spe videre med mer melk. Sausen skal være ganske tykk.
Bland sausen med krabbe, spinat og løk, og smak til med salt og pepper.
Begynn med et lag lasagneplater i bunnen av en smurt ildfast form og legg så lagvis med krabbesausen og tomatskiver.
Stek lasagnen midt i stekeovnen til den er gjennomstekt, ca. 30 minutter.
Server krabbelasagnen rykende varm med salat ved siden av.