Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
20-30 min

Grillet sitrusmarinert kveite med ruccola og cashewnøtter

Gi kveiten en sommerlig smak med lime, sitron og timian, og server med salat og brød. Denne oppskriften vil imponere både i utseende og smak.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i serveringsstykker, og dryss litt salt over.

  • Skrell forsiktig av det ytterste skallet av lime og sitron, og finhakk det.

  • Press saften av lime og sitron.

  • Knus rosépepper og bland sammen med skall og saft av lime og sitron, timianblader og olivenolje.

  • Vend fisken i marinaden, og la den stå i 10 minutter på benken.

  • Grill fisken i ca. 3 minutter på hver side.

Salat

  • Ha ruccolasalaten på et serveringsfat, og ha cashewnøtter, kapers og strimlet frisk og hermetisk paprika over.

  • Drypp over litt olivenolje og dryss med revet parmesan.

Server grillet kveite med salat og brød.