Kveitecarpaccio

Kveitecarpaccio

Carpaccio kan bokstavelig talt kalles rå nytelse. Det gjelder i aller høyeste grad for denne oppskriften, der du serverer kveite med en saus av honning og soya.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,57142571428571

Ingredienser

Antall porsjoner

Saus

Grønnsaker

Framgangsmåte

  • Kveite som skal spises rå må fryses ned i minimum 24 timer før bruk.

  • Skjær kveite i tynne skiver.

Grønnsaker

  • Skrell og del agurk i to, ta ut kjernen og skjær i biter.

  • Skjær vårløk i tynne ringer og grovhakk koriander.

  • Bland grønnsakene sammen med koriander og olje, og smak til med salt og pepper.

Saus

  • Rør sammen ingrediensene til sausen.

Server kveiteskivene med grønnsakene og sausen over.