Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer+Hensley
30-40 min

Cæsarsalat med laks

Stekt eller grillet laks servert på en tradisjonell cæsarsalat. Passer ypperlig til en kjapp lunsj eller en deilig sommermiddag.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Krydre laksefileten med hvitløksalt og sitronpepper
  • Varm en stekepanne og tilsett olje.
  • Legg laksefileten forsiktig i pannen og stek i 2-3 minutter til den ene siden er jevnt brun og litt sprø, snu og stek i 4-6 minutter til
  • Riv salatbladene i passe størrelse og legg i en bolle
  • Tilsett krutonger, caesardressing og parmesan og bland ingrediensene forsiktig slik at salatbladene holder seg hele.
  • Fordel salaten på tallerkener, skjær laksen i terninger og dander på salaten
  • Server med sitronbåter

Serveringsforslag:
Lag salaten om til en wrap. En enkel og god lunsj på farten!