Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Cæsarsalat med laks

Stekt eller grillet laks servert på en tradisjonell cæsarsalat. Passer ypperlig til en kjapp lunsj eller en deilig sommermiddag.

Cæsarsalat med laks
Foto: Studio Dreyer+Hensley

Framgangsmåte

  • Krydre laksefileten med hvitløksalt og sitronpepper
  • Varm en stekepanne og tilsett olje.
  • Legg laksefileten forsiktig i pannen og stek i 2-3 minutter til den ene siden er jevnt brun og litt sprø, snu og stek i 4-6 minutter til
  • Riv salatbladene i passe størrelse og legg i en bolle
  • Tilsett krutonger, caesardressing og parmesan og bland ingrediensene forsiktig slik at salatbladene holder seg hele.
  • Fordel salaten på tallerkener, skjær laksen i terninger og dander på salaten
  • Server med sitronbåter

Serveringsforslag:
Lag salaten om til en wrap. En enkel og god lunsj på farten!