Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
40-50 min

Cevichesalat med laks og pasta

Ceviche er sitrusmarinert fiskerett med opphav i Sør-Amerika. I en laks- og pastasalat vil du ha et fyrverkeri av smaker.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær laks i terninger.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken og la stå til avkjøling.

Marinade

  • Press saften av lime og finhakk chili og koriander.
  • Riv ingefær og bland med saften av lime, chili og koriander.
  • Vend laksen i marinaden og la stå i 20-30 minutter.
  • Ha i olivenolje og smak til med salt og pepper.

Salat

  • Skrell og skjær mango, avokado og melon i biter.
  • Finhakk rødløk og skjær salat i strimler.
  • Bland salatingrediensene sammen og legg på et serveringsfat.
  • Ha laks og pasta over salaten og server med brød.