Cevichesalat med laks og pasta

Cevichesalat med laks og pasta

Ceviche er sitrusmarinert fiskerett med opphav i Sør-Amerika. I en laks- og pastasalat vil du ha et fyrverkeri av smaker.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3,19048

Ingredienser

Antall porsjoner

Marinade

Salat

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær laks i terninger.

  • Kok pasta etter anvisning på pakken og la stå til avkjøling.

Marinade

  • Press saften av lime og finhakk chili og koriander.

  • Riv ingefær og bland med saften av lime, chili og koriander.

  • Vend laksen i marinaden og la stå i 20-30 minutter.

  • Ha i olivenolje og smak til med salt og pepper.

Salat

  • Skrell og skjær mango, avokado og melon i biter. 

  • Finhakk rødløk og skjær salat i strimler.

  • Bland salatingrediensene sammen og legg på et serveringsfat.

Ha laks og pasta over salaten og server med brød.