Fiskespyd

Fiskespyd

Fiskespyd er en turfavoritt blant barna. Denne oppskriften er uten gluten, skalldyr og nøtter, men pass på å sjekke om fiskekakene er glutenfri.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 4

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Kok potet.

  • Skjær laksen i terninger på ca. 3 cm.

  • Del fiskekakene i fire og potetene i tykke skiver.

  • Vask, rens og skjær paprika i store biter og squash i tykke skiver.

  • Vask og del cherrytomatene i to.

  • Træ ingrediensene på grillspydene.

  • Pensle spydene med olje og dryss over litt salt og pepper.

  • Grill fiskespydene til fisken er gjennomstekt

Tips: Fiskespyd kan serveres i tortillalefse eller pitabrød, husk ev. glutenfri type. For å unngå uhell, klipp spissen av spydene etter at maten er tredd på.