Gå til hovedinnhold
Foto: Audun Aagre
30-40 min

Grillet laks i folie med asparges

Laks er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Hvis laksen er uten skinn, legger du den i en skål av folie. Server med asparges, godt brød og en frisk salat.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær laks i serveringsstykker og legg dem i små skåler som du lager av aluminiumsfolie.
  • Fordel smør, finhakket estragon, salt og pepper på laksestykkene.
  • Lukk aluminiumsfolien og grill pakkene i ca. 4 minutter.
  • La dem deretter trekke noen minutter på lav varme på grillen.
  • Skrell asparges og grill dem til de er møre, ca. 2 minutter på hver side.
  • Vend aspargesene i olivenolje og smak til med salt og pepper.
  • Server grillet laks med sitronskiver, asparges, brød og salat.