Gå til hovedinnhold
Foto: NSC
20-30 min

Grillet laks i wrap med eple

Grillet laks i wrap er enkelt og godt, og i denne oppskriften gir eple det hele en frisk smak. Du kan selv variere med de grønnsakene og den dressingen du ønsker. Super rett som en rask middag eller en god lunsj. 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær laksen i serveringsstykker, pensle med olje og dryss med salt og pepper.
  • Brett et stykke grillfolie firedobbelt, ca. 15 cm stort, og pensle med olje.
  • Legg laksen på grillfolien og legg på en varm grill.
  • Grill laksen i 3 minutter, snu den og grill 3 minutter på den andre siden.
  • Vask og riv salaten.
  • Skjær agurk i skiver og eple i strimler.
  • Varm tortillawrap etter anvisning på pakken.
  • Rør sammen lettrømme og sennep til dressingen.
  • Legg salat, agurk, eple og laks på hver tortillawrap og topp med dressing.
  • Brett, rull sammen og server.

Tips: Laksen kan også stekes i stekepanne.