Grillet laksefilet med foliegrillede grønnsaker

Grillet laksefilet med foliegrillede grønnsaker

Laks penslet med olje, og drysset med salt og pepper er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Med foliegrillede grønnsaker er dette en smakfull oppskrift.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,57143

Ingredienser

Antall porsjoner

Grønnsaker

Framgangsmåte

  • Skjær laks i serveringsstykker, pensle med olje, og dryss over salt og pepper.

  • Grill laksen med skinnsiden ned i ca. 3 minutter, snu den og grill på den andre siden til den er ferdig, ca. 2 minutter.

Grønnsaker

  • Skjær squash i skiver, paprika i strimler og løk i tynne båter, og legg dem på et ark grillfolie.

  • Finhakk basilikum og hvitløk, bland med olivenolje og hell over grønnsakene i folien.

  • Brett sammen i toppen og grill pakken i ca. 5 minutter.

Server laksen med de grillede grønnsakene.

Tips: Grønnsakene kan også grilles som porsjonspakker ved å bruke flere mindre ark grillfolie i stedet for et stort.