Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer Hensley
20-30 min

Grillet laksespyd med mangosalat

Fisk er perfekt å grille og laks på grillen er alltid en god idé. Tilbehøret kan varieres i det uendelige og det er en rask middag man kan slenge på grillen. Her får du oppskrift på laksespyd med en frisk og fargerik salat.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • La trespydene ligge i vann i 30 minutter
  • Skrell mango og kutt i terninger, bland terningene med edamamebønnene og hakket chili.
  • Vend inn hakket vårløk og saften av en lime.
  • Dryss over godt med koriander.
  • Skjær laks, squash og paprika i terninger og tre dem på utvannede trespyd.
  • Vend de fylte spydene i litt olje og grill eller stek i stekepanne. Smak til med salt og pepper.

Tips: Får du ikke tak i edamamebønner kan du bruke sukkererter, agurk eller avokado.