Grønnsaksgryte med laks og steinbit

Grønnsaksgryte med laks og steinbit

Lag en herlig gryte med laks, steinbit og høstens grønnsaker når det begynner å bli kaldere i luften. Denne oppskriften varmer og smaker godt.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 5

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær laks og steinbit i terninger.

  • Skrell grønnsakene og skjær nepe, gulrot, persillerot og sellerirot i jevnstore biter.

  • Del blomkålen i små buketter og skjær vårløk i ca. 3 cm store biter.

  • Kok opp fiskekraften, ha i grønnsakene og aspargesbønnene, og kok til grønnsakene er nesten helt ferdige.

  • Tilsett fisken i gryten og la den trekke til den er ferdig. 

  • Smak til med salt, pepper og saften av sitron. 

Server med grove rundstykker ved siden av, og friske urter drysset over.