Grovt brød med egg og ørret

Grovt brød med egg og ørret

Ørret og egg til lunsj er en vinner. Det er næringsrikt, godt og enkelt, og gjør matpakken så mye mer spennende! Ha gjerne med litt grønnsaker. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Kok opp vann i en liten kasserolle.

  • Ha i eggene og la dem koke i 9 minutter.

  • Skyll eggene i kaldt vann, skrell av skallet, og del opp i skiver.

  • Ha smør på brødskivene, og legg på røkt ørret og eggeskiver. 

Skjær agurk og gulrot i staver og legg med i matboksen.

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.