Julens laksetartar med avokadokrem

Julens laksetartar med avokadokrem

Trenger du tips til hva du skal servere på koldtbordet i julen? Da bør du prøve denne oppskriften på tartar av laks med avokadokrem. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i små terninger, og bland lakseterningene med sitronsaft og tabasco.
  • Del avokado i to, fjern steinen og skrap ut fruktkjøttet.
  • Press saften og riv skallet av sitron.
  • Mos avokado med en gaffel og rør inn kremfløte, sitronsaft og -skall, salt og hvit pepper.
  • Bruk en håndmikser og pisk til en luftig krem.
  • Rist loff, og ha salatblad og avokadokrem over.
  • Topp med laksetartar.

Server laksetartar med gressløk drysset over. Topp gjerne med lakserogn.