Kryddermarinert grillet laks med grønnsaker

Kryddermarinert grillet laks med grønnsaker

Dette er oppskriften på en frisk og smakfull sommerrett. Grønnsaker med smak av eplejuice og hvitvin passer utmerket til kryddermarinert laks.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3

Ingredienser

Antall porsjoner

Grønnsaker

Framgangsmåte

  • Skjær laksefileten i serveringsstykker.

  • Bland sammen olivenolje, chilipulver, paprikapulver og salt, og vend fisken godt i marinaden. 

  • Grill laksen i ca. 2 minutter på hver side.

Grønnsaker

  • Skjær paprika og squash i biter på ca. 3 cm.

  • Skrell småløk, men la de og cherrytomatene være hele.

  • Lag porsjonsformer med en kant på ca. 3 cm av dobbelbrettet grillfolie.

  • Fordel alle grønnsakene i formene og hell over olivenolje, eplejuice og hvitvin.

  • Dryss over litt salt og pepper, og grill grønnsakene i ca. 5 minutter.

Server grillet laks med grønnsakene.