Laks med sopp og dill

Laks med sopp og dill

Denne retten er både enkel og god, du har alt i en form og vips så er middagen ferdig. Laks servert med sopp og dill er vellykket kombinasjon.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 2,9

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 160 °C.

  • Skjær laksen i serveringsstykker, drypp over olivenolje og saften av sitron, og dryss med salt og pepper.

  • Skjær soppen i biter, stek i smør og dryss over salt og pepper.

  • Legg den stekte soppen og dill i en smurt ildfast form og legg laksestykkene over.

  • Sett et steketermometer i den tykkeste delen av laksen, dekk formen med aluminiumsfolie og stek i stekeovnen til fisken har en kjernetemperatur på 40 °C.

Server med lakserogn på toppen, med ris ved siden av.