Lakseburger med salat

Lakseburger med salat

Hva er egentlig bedre enn en hjemmelaget fiskeburger? Servert med en gulrotsalat av rømme og majones er dette en oppskrift barna vil like.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3,78571

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Salat

Framgangsmåte

  • Finhakk laksefilet og bland godt sammen med salt, melk, pepper, potetmel og finhakket gressløk.

  • Form like mange flate kaker som porsjoner og stek dem i olje, ca. 2-3 minutter på hver side.

Salat

  • Riv gulrot og hakk persille.

  • Rør sammen gulrot, persille, rømme og majones, og smak til med sitronsaft.

Tilbehør

  • Vask salaten.

  • Del hver brødskive i to og dekk den ene halve med salatblad, en skje gulrotsalat og en burger.

  • Dekk burgeren med den andre halvdelen av brødskiven.

Server straks.

Tips: Brødet blir ekstra godt om det ristes eller stekes litt i olje.