Laksenuggets med dipp

Laksenuggets med dipp

Fredagsgodt for store og små. Nuggets basert på laks er en stor favoritt hos de som har vært så heldige å få smake. Prøv du også, det er enkelt å lage og suksessen uteblir ikke.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 4,29545

Ingredienser

Antall porsjoner

Ovnsbakte poteter

Krydderdipp

Tomatsalsa

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 240 °C.

  • Skjær laksefileten i staver og dryss over litt salt og pepper.

  • Vend laksestavene i hvetemel, deretter i pisket egg og til slutt i en blanding av griljermel og tacokrydder.

  • Stek laksestavene på middels varm stekepanne på alle sider på til de er gylne.

Ovnsbakte poteter

  • Skrell og skjær potetene i staver på 6 cm.

  • Legg potetene i en ildfast form, hell over solsikkeolje og bland godt.

  • Stek midt i stekeovnen i 15 minutter.

  • Ta potetene ut og legg dem over på tørkepapir.

  • Dryss over salt og pepper.

Krydderdipp

  • Press saften av sitron og bland med de andre ingrediensene til dippen.

  • Smak til med salt og pepper.

Tomatsalsa

  • Finhakk tomat og basilikum, og bland med ketchup.

  • Smak til med salt og pepper.

Server laksenuggets med ovnsbakte poteter, krydderdipp og tomatsalsa.

Tips: Du kan også bruke en av ferdigsausene eller dressingene du har i kjøleskapet.