Laksespyd

Laksespyd

Deilig og enkel sommermat er fiskespyd med laks, fiskekaker og grønnsaker. Med hjemmelaget tzatziki er retten komplett.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 4

Ingredienser

Antall porsjoner

Tzatziki

Framgangsmåte

  • Kok potet.

  • Skjær laksen i terninger på ca. 3 cm.

  • Del fiskekakene i fire og potetene i tykke skiver.

  • Vask, rens og skjær squash i tykke skiver.

  • Vask og del cherrytomatene i to.

  • Træ ingrediensene på grillspydene.

  • Pensle spydene med olje og dryss over litt salt og pepper.

  • Grill fiskespydene til fisken er gjennomstekt.

Tzatziki

  • Skrell agurk, riv grovt på rivjern og press ut så mye væske som du klarer.

  • Finhakk hvitløk og bland med agurk og yoghurt.

  • Smak til med salt og pepper.

Server laksespyd med tzatziki ved siden av.

Tips: Fiskespyd kan gjerne serveres i tortillalefse eller pitabrød.