Gå til hovedinnhold
Foto: Silje Feiring
20-30 min

Laksewrap

Laks passer til en verden av tilbehør og guacamole er en perfekt match. Kombiner laks og guacamole i en wrap med agurk og paprika, så har du et smakfullt måltid for hele familien. Enkelt, sunt og godt.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær laksefileten i lange, jevne strimler. Finhakk paprika og bruk en ostehøvel til å lake tynne skiver av agurk.
  • Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje.
  • Krydre laksen med tacokrydder, og legg den på folien.
  • Stek den på grillen i ca. 1 minutt, snu den og stek den i 1 minutt på den andre siden.

Guacamole

  • Del avokado i to og ta ut steinen.
  • Ta ut avokadokjøttet med en skje.
  • Press saften av lime.
  • Del chili i to på langs, fjern hinner og frø, og finhakk.
  • Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn saften av lime, chili, tacokrydder og salt.

Servering

  • Smør guacamole langs midten av hver tortillawrap og legg agurk, paprika og laks over.
  • Brett, rull sammen og server. Gjerne server med litt rømme som tilbehør.

Tips: Dersom du ikke har tilgang til grill kan laksen også stekes i stekepannen.