Gå til hovedinnhold
Foto: Marius Fiskum
40-50 min

Honningmarinert laks i wrap

Denne kombinasjonen av saftig marinert laks, spicy Sriracha-dressing og frisk ananas er en skikkelig digg middag. Retten er i tillegg lett å lage - prøv bare selv!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Pensle laksestykkene med honningmarinaden.
  • Stek dem i pannen i 2-3 minutter på hver side.
  • Bland Sriracha med rømme, og pepre og salte etter smak.
  • Skjær ananas og paprika i små terninger, og bland med limesaft, olivenolje, pepper og salt.
  • Skjær rødkålen i tynne strimler.

Servering 

  • Anrett laksen på lompene med Shiracha-sausen, koriander, ananas- og paprikasalsa, rødkål og laks på toppen.
  • Dryss koriander over, hell litt dressing på  toppen og fold lompene om du vil.