Marinert laks med grønnsakssalsa

Marinert laks med grønnsakssalsa

Her er sommerens perfekte grillmåltid. Denne oppskriften har fått hjernen-ikonet fordi den inneholder næringsstoffer som er bra for hjernens funksjonalitet. 

  

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 4,57143

Ingredienser

Antall porsjoner

Salsa

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær laks i serveringsstykker og legg i en skål.

  • Bland soyaolje og oyster sauce, hell over laksen og la det stå 2-3 timer.

  • Tørk laksen lett med tørkepapir, og grill den i 1-2 minutter på hver side.

Salsa

  • Rens og skjær grønnsakene i små terninger, bland dem med hakket persille, olivenolje, sitronsaft og teriyakisaus.

  • Smak til med salt og pepper.

Server grillet laks med salsa og nypoteter. 

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.