Marit Bjørgens laks i tacoskjell

Marit Bjørgens laks i tacoskjell

Marit Bjørgen spiser tacoen sin med laks! Kanskje det er derfor hun har så mye energi? Server med en smakfull hjemmelaget krydderdipp.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 4

Ingredienser

Antall porsjoner

Krydderdipp

Serveres med

Framgangsmåte

  • Del laksefileten i tynne staver og stek i rapsolje i ca. 1 minutt på hver side.

  • Legg til side, og dryss over tacokrydder og hakket koriander.

Krydderdipp

  • Bland alle ingrediensene til krydderdippen, og smak til med salt og pepper.

  • Ha i mer tacokrydder om du vil ha mer smak.

Tilbehør

  • Varm tacoskjellene etter ansvisning på pakken.

  • Ha revet ost, salat og krydderdipp i skåler til servering.

Fyll tacoskjellene med revet ost, salat og krydderdipp, og ha til slutt i de stekte laksestavene.

Tips: Siden tacokrydder inneholder salt er det ikke nødvendig med ekstra salt på laksen.