Wrap med grillet laks

En enkel måte å servere grillet laks på er i en tortillawrap. I denne oppskriften har du også hjemmelaget guacamole, agurk og paprika sammen med laksen.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,81818

Ingredienser

Antall porsjoner

Guacamole

Serveres med

Framgangsmåte

  • Varm opp grillen. Skjær laksefileten i lange jevne stykker.

  • Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje. 

  • Krydre laksen med litt salt og pepper, og legg den på folien. 

  • Legg folien på grillen og stek laksen i ca. 1 minutt, snu den og stek den 1 minutt på den andre siden.

Guacamole

  • Del avokado i to, ta ut steinen og avokadokjøttet med en skje. 

  • Press saften av lime. Del chili på langs, ta ut hinner og frø, og finhakk. 

  • Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, chili, tacokrydder og salt.

Tilbehør

  • Skjær agurk og paprika i lange tynne strimler. 

  • Smør guacamole langs midten av hver tortillawrap og legg på strimler av agurk, paprika og laks.

Brett og rull sammen, og server.