Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
20 min

Spicy wrap med matjessild

Wraps er enkelt å lage og servere. Om du skjærer dem i biter passer de både på tapasbordet og som forrett. Her finner du en god variant med chili, hvitløk og tacosaus. 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær hver matjessildfilet i to på langs.

  • Fjern chilifrø, og finhakk chili, sjalottløk og hvitløk. Riv blader av koriander.

  • Bland sammen tacosaus, tacokrydder og rømme.

  • Vend chili, sjalottløk, hvitløk og koriander inn i sausen og smak til.

  • Snitt salat og legg midt på hver tortillawrap.

  • Ha over tacoblandingen og matjessild, og rull sammen.

  • Del rullene i passende biter og fest med tannpinner.

Ha bitene på fat og server som tapas eller forrett.

Tips: Rullene kan tilberedes opptil 2 timer før servering dersom du bruker grove tortillawraps. Du kan også justere smaken ved å velge sterkere eller mildere tacosaus og krydder.