Stekt matjessild med grønnsaker og balsamicosaus

Stekt matjessild med grønnsaker og balsamicosaus

Stekt sild og grønnsaker blir en fargerik og velsmakende rett på tallerkenen. Dette er en oppskrift der en tradisjonsrik norsk råvare møter eksotiske grønnsaker.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3

Ingredienser

Antall porsjoner

Saus

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær matjessildfilet i stykker på ca. 2 cm.

  • Skjær squash og aubergine i skiver på ca. 1 cm, og paprika og rødløk i like tykke strimler.

  • Stek fisken gyllen i olje, ca. 2 minutter på hver side. Ta den ut av stekepannen og hold den varm.

  • Stek grønnsakene til de er knapt møre.

Saus

  • Finhakk soltørkede tomater og bland med de andre ingrediensene til sausen.

  • Smak til med salt og pepper.

Server matjessild med grønnsaker, saus, sitronbåter og ristet brød.