Pasta med fersk og røkt ørret

Pasta med fersk og røkt ørret

Pasta er godt og enkelt, og kan varieres på mange forskjellige måter. I denne oppskriften er det både fersk og røkt ørret, og grønnsaker.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,66667

Ingredienser

Antall porsjoner

Saus

Framgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.

  • Skjær ørretfileten i små terninger og den røkte ørreten i strimler.

  • Vask, rens og skjær vårløk i tynne skiver og brokkoli i små buketter.

  • Tilsett vårløk og brokkoli i kasserollen sammen med pastaen når den er nesten kokt, og la det koke sammen med pastaen de siste minuttene.

  • Hell av vannet og la pasta, vårløk og brokkoli være igjen i kasserollen.

  • Tilsett de rå ørretbitene, olje, salt og pepper, bland forsiktig og sett på lokket.

  • La det hele stå 1-3 minutter på svak varme til ørreten er ferdig.

Saus

  • Vask sitron og riv av det gule skallet.

  • Kok opp matfløte med sitronskall og la det småkoke et par minutter.

  • Tilsett vann og buljongterning, kok opp og jevn med maisennajevner.

  • Tilsett sausen og halvparten av den røkte ørreten i kasserollen sammen med pasta, ørret og grønnsaker. Bland forsiktig, og la det trekke i 1-2 minutter.

  • Smak til med salt og pepper.

Server pastaen med resten av den røkte ørreten og finhakket gressløk over.