Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
20-30 min

Pizza med røkt ørret og tomat

Pizza er en favoritt i mange hjem, så hvorfor ikke prøve denne oppskriften med røkt ørret neste gang? Den passer både til middag og som helgekos.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skjær røkt ørret i tynne strimler.

  • Vask tomat og skjær i tynne skiver.

  • Vask og rens rødløk og skjær i tynne ringer.

  • Del pizzabunnen i porsjonspizzaer, og legg på et stekebrett med bakepapir.

  • Smør på et jevnt lag med crème fraîche, og legg på tomatskiver og rødløk.

  • Dryss med litt oregano, salt og pepper.

  • Dryss over ost og stek midt i stekeovnen til bunnen er gjennomstekt og osten begynner å smelte, ca. 10–15 minutter.

Legg på ørretstrimler og server.

Tips: Du kan også lage en stor pizza i stedet for mange små.