Tartar med ørret på rugbrød

Tartar med ørret på rugbrød

Tartar med ørret er en enkel og delikat rett som fungerer både til forrett og tapas. Servert på rugbrød med ramsløkpuré ved siden av ser det flott ut.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Bruker du fersk ørret må fisken fryses i et døgn og så tines opp før tilberedning når den skal spises rå. 

  • Skjær ørreten i små terninger, og finhakk gressløk.

  • Bland ørret og gressløk, og smak til med litt flaksalt og pepper.

  • Skjær ut små runde skiver av rugbrødet.

  • Fordel tartaren over rugbrødskivene, og pynt med litt gressløk.

Tilbehør

  • Kjør ramsløk og litt av olivenoljen i en foodprosessor til en glatt saus.

  • Spe med resten av olivenoljen og smak til med salt.

Server tartaren med ramsløkpuré.