Asiatisk skalldyrgryte med tagliatelle

Asiatisk skalldyrgryte med tagliatelle

Skalldyrgryte er en smaksrik rett som passer utmerket til selskap. La deg inspirere av denne oppskriften som har et asiatisk preg over seg. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,5

Ingredienser

Antall porsjoner

Saus

Serveres med

Framgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.

  • Finhakk chili og koriander, og skjær vårløk, stangselleri og ananas i biter.

  • Ha chili, koriander, vårløk, stangselleri og ananas i en kasserolle og varm opp på middels varme.

Saus

  • Varm rapsolje i en kasserolle og pisk inn curry paste.

  • Tilsett peanøttsmør, brunsukker, kokosmelk og saften fra lime og bland godt. 

  • Hell sausen over i kasserollen med chili, koriander, vårløk, stangselleri og ananas, og la blandingen koke på svak varme.

  • Ha i blåskjell, reker og pasta, og vend alt forsiktig sammen.

Server skalldyrgryten med brød.