Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
20 min

Couscoussalat med reker og fetaost

Denne oppskriften med reker og fetaost er en ny og spennende måte å tilberede reker på. Imponer venner og kjente med couscoussalat til forrett eller til koldtbord.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Ha vann og smør i en kasserolle, og kok opp. 

  • Rør inn couscous, legg på lokk og ta vekk fra varmen.

  • La stå i ca. 5 minutter. 

  • Rør couscous luftig med en gaffel og avkjøl.

  • Del tomat i to og fjern kjernene. 

  • Skjær tomatkjøttet og paprika i terninger.

  • Bland sammen reker, couscous, grønnsaker og fetaost.

Dressing

  • Riv skallet av sitron og finhakk hvitløk.

  • Pisk sammen olivenolje, eplecidereddik, sitronskall, hvitløk og krydder.

  • Smak til med salt og vend dressingen inn i salaten.

Server med hakket koriander drysset over.