Gå til hovedinnhold
Foto: Aina Hole
20 min

Quesedilla med reker

Quesadilla er tortillawraps med ost og fyll. Fyllet kan varieres i det uendelige, men i denne oppskriften har vi brukt av en av havets skatter - nemlig reker. Perfekt som kjapp middag, fredagskos eller på tapasbordet! 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Finhakk løk, hvitløk og chili, og skjær paprika i terninger.
  • Fres løk og hvitløk i rapsolje til løken er blank, og la det avkjøle.
  • Tilsett chili og paprika, og smak til med salt.
  • Bland inn rekene, og fordel fyllet over halve tortillawrapsene.
  • Dryss revet ost over og brett den andre halvdelen over.
  • Stek quesedillaen på begge sider i rapsolje i en stekepanne til osten smelter og tortillawrapsen har fått en brunlig farge.
  • Server quesedilla med salat, avokado, limebåter og koriander.

Tips: Server gjerne med en salsa og en hjemmelaget guacamole. Du kan også bruke fryste, ferdigpillede reker i denne oppskriften.