Cæsarsalat med varmrøkt laks

Cæsarsalat med varmrøkt laks

Sjømat i salat, hva kan vel være en raskere, friskere og sunnere middag i hverdagen? I denne oppskriften kan du også bruke varmrøkt makrell. Husk at salat også er god nistemat!

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,8

Ingredienser

Antall porsjoner

Dressing

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær varmrøkt laks i biter.

  • Kok egg til de blir hardkokte, skrell og skjær i båter.

  • Riv salat i små biter og bland med eggebåter, brødkrutonger og revet parmesanost.

Dressing

  • Finhakk hvitløk og ansjosfilet, og press saften av sitron over.

  • Bland sammen ingrediensene til dressingen, og smak til med salt og pepper.

Server salaten med varmrøkt laks og dressing på toppen, med brød ved siden av.