Gå til hovedinnhold
Foto: Silje Feiring
20 min

Røkt laks med eggerøre

Smørbrød med røkt laks og eggerøre er den perfekte oppskriften hvis du vil gjøre litt ekstra ut av lunsjen. Kremete eggerøre og røkt laks er en klassisk kombinasjon som er perfekt året rundt!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Pisk sammen egg, salt og finhakket gressløk.
  • Smelt smør i en stekepanne på lav varme, men det må ikke bli brunt.
  • Hell eggeblandingen i stekepannen og varm den forsiktig opp, fortsatt på lav varme.
  • Skyv den sammen etter hvert som den stivner med en slikkepott.
  • Ta eggerøren ut av stekepannen når den har stivnet og er blank på overflaten. Ta den gjerne litt før du tror den er ferdig, da den vil fortsette å stivne når du har tatt den ut av pannen.
  • Ha salat og eggerøre på brødskivene, og legg skiver av røkt laks.
  • Server med litt dill drysset over.