Pasta med ansjos

Pasta med ansjos

Pastasaus med ansjos gir en kraftig smak, en uvant kombinasjon for noen. Dette er en klassisk rett som opprinnelig kommer fra Venezia.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 4,4

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Skjær løken i tynne ringer og stek den gyllen og myk i olivenolje, tilsett vann og la løken surre under lokk i ca. 30 minutter.

  • Rør ofte og tilsett mer vann om det damper tørt. Løken skal bli så myk at den nesten er som en puré.

  • Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.

  • Tilsett ansjosfiletene, kok videre i 2 minutter og mos ansjosen litt med en gaffel.

  • Rør inn litt mer olivenolje, smak til med salt og pepper, og rør inn hakket persille.

Rør pastaen inn i sausen og server med parmesan drysset over.