Fisk og spinat i form med potetlokk

Fisk og spinat i form med potetlokk

Lag en smakfull form med sei, spinat, crème fraîche og potet, og server med sitronbåter og grovt brød. Du kan også bruke torsk eller hyse i denne oppskriften. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,33684

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær seien i porsjonsstykker.

  • Kok potetene til de er møre. 

  • Tin spinaten og klem ut så mye væske som mulig. Ha litt salt og pepper over spinaten og vend sammen.

  • Legg spinaten i smurt ildfast form med fisken over.

  • Drypp sitronsaft på fisken og dryss over salt og pepper.

  • Hell over crème fraîche og dryss hakket gressløk over.

  • Skrell potet, skjær i tynne skiver og legg dem over fisken.

  • Dryss ost over, legg små smørklatter på toppen og stek midt i stekeovnen til fisken er gjennomkokt og overflaten er gyllen og sprø, ca. 25 minutter.

Server med sitronbåter og grovt brød.

Tips: Du kan også bruke torsk eller hyse i denne oppskriften.