Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Isidor
20 min

Fiskekaker med potetsalat

Man får kjøpt gode fiskekaker som passer godt til en kjapp middag. Her er en oppskrift der du lager potetsalaten selv, men den kan også kjøpes i butikk. Enkel og god hverdagsmiddag med et tilbehør som passer perfekt! Emilie Voe Nereng digger denne oppskriften, og brukte poteter fra dagen før for at det skulle gå skikkelig kjapt å lage denne middagen.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Kok poteter møre i usaltet vann, hell av kokevannet, avkjøl og skrell.
  • Skjær potet i terninger, purre i tynne ringer, paprika i terninger og finhakk persille.
  • Ha potet, purre, paprika og persille i en bolle.
  • Bland sammen lettrømme, majones, sennep og lake fra sylteagurk til en dressing.
  • Hell dressingen over grønnsakene og bland godt sammen.
  • Stek fiskekakene i smør i stekepanne til de er gylne og gjennomvarme.
  • Server fiskekakene med potetsalat, sitron og en frisk salat ved siden av. Pynt gjerne med litt gressløk hvis du har.