Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
20 min

Havets skattkiste

Dette er en oppskrift du enkelt kan lage både på grillen og i stekeovnen. Her kan både store og små lage sine egne pakker, akkurat slik de vil ha dem.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i ca. 2 cm store terninger.

  • Vask og rens løk, gulrot og brokkoli.

  • Skjær løk og gulrot i tynne skiver og del brokkoli i små buketter.

  • Pensle grillfolien med olje og brett opp kantene til en skål.

  • Legg et utvalg av grønnsaker på folien og ha soyasaus over.

  • Legg fisketerninger over grønnsakene.

  • Brett sammen folien og legg pakkene på varm grill.

  • La pakkene ligge på grillen i ca. 10 minutter.

  • Åpne pakkene og sjekk at fisken er klar. 

Server skattkistene med det tilbehøret du ønsker.

Tips: Du kan også lage Havets skattkiste i stekeovnen. Da bruker du vanlig aluminiumsfolie i stedet for grillfolie. Stek pakkene i stekeovn ved 180 °C til fisken er ferdig. Det tar ca. 12 minutter.